Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri težka preizkušnja proti Marjeti

S tekmami 6. kroga prvenstva se jutri nadaljuje sezona v 1. članski ligi MNZ Maribor. Ob pogledu na lestvico lahko obračun med Peco in Marjeto, ki bo na sporedu ob 16:00 uri v Črni, označimo kot najzanimivejši dvoboj tega kroga.

Peca se po težki zmagi v Račah in preboju na drugo mesto razpredelnice želi v dobri luči predstaviti domači publiki, ki jih bo brez dvoma ponovno spodbujala v velikem številu. A tokrat bo naloga precej težja kot na zadnji domači tekmi proti Rošnji Loki, saj so igralci Marjete po dveh zaporednih zmagah prav tako polni optimizma, za Črnjani pa zaostajajo le za točko in bi jih v primeru zmage celo prehiteli.

Črnjani z Marjeto vsaj doma nimajo dobrih rezultatov, a so prepričani, da lahko slab niz z njimi prekinejo že jutri. Kadrovska sestava moštva bo glede na prejšnji vikend malenkost boljša, saj se vračajo nekateri igralci, ki so bili bodisi službeno odsotni bodisi na dopustu, zato bo imel trener Boštjan Lupša sladke skrbi, koga uvrstiti v začetno postavo. 

Vremenska napoved je sicer precej slaba, a glede na to, da je teren na črnjanskem stadionu vedno odlično pripravljen ni bojazni, da se tudi v dežju ne bi odigrala kvalitetna nogometna tekma. Če želijo črnobeli ohraniti visoko pozicijo, bo jutri potrebno zabeležiti nov pozitiven rezultat, ki bo precej lažje dosegljiv ob podpori navijačev. Zato vas vljudno vabimo, da pridete in podprete Peco na derbiju 6. kroga.

Tekmo bodo sodili Miha Kamplet, Aljaž Žurman in Ljubomir Moravac.

Ostali pari 6. kroga:
Starše - Malečnik
Dobrovce - Lenart
Brunšvik - Rače
Marles hiše - Korotan
Akumulator - Rošnja Loka
Cerkvenjak - Duplek

nazaj na vrh