Uradna stran nogometnega kluba Peca

Nadaljevanje prvenstva tokrat v Lenartu

Jesenski del prvenstva se s sobotnimi tekmami preveša v drugo polovico. Črnjani ob 16:00 uri gostujejo v Lenartu pri lanskem tretjeligašu, ki mu po izpadu v nižji rang tekmovanja ne gre vse po načrtih in bo potrebne točke iskal ravno v dvoboju s Peco.

Črnobeli bodo ponovno nastopili zelo oslabljeni. Poleg že dlje časa poškodovanega kapetana Boštjana Brdnika, Roka Gabrovca ter odsotnega Matica Pečovnika so izven kombinacij za nastop še Matic Obretan (proti Marjeti je prejel četrti rumeni karton v letošnjem prvenstvu), Vedat Aliti in Jaroš Štiftar (igralca sta prejela nerazumno visoko kazen prepovedi nastopanja v dolžini enega leta, na katero se je naš klub že pritožil). Na zadnji domači tekmi je poškodbo staknil tudi Luka Kogelnik, tako da je število manjkajočih res visoko. Na srečo se v ekipo vrača vsaj Klemen Šepul, ki je manjkal preteklo kolo.

Lenart se nahaja na nezavidljivem 12. mestu lestvice, kar je vsekakor manj od njihovih želja. Očitno jim najbolj škriplje v napadu, saj dosegajo izjemno malo število golov in Peca upa, da tako ostane tudi jutri, saj bi jim nova točka oziroma tri ogromno pomenile. Razlika med vodilnim Brunšvikom in nami je namreč le štiri točke kljub dejstvu, da se z osmim mestom nahajamo v spodnji polovici tabele. Vsak uspeh na gostovanju je zato vreden še toliko več, tokrat pa bodo črnobeli poskušali popraviti tudi vtis z zadnje domače tekme, ko jim res ni šlo od nog.

S pravilnim pristopom in zadostno mero borbenosti vsi skupaj verjamemo, da se lahko z domačini enakovredno kosamo in zabeležimo pozitiven rezultat.

Tekmo bo vodil glavni sodnik Damjan Novarlič, ob straneh mu bosta pomagala Matej Biškup in Simon Matej Podgoršek.

Ostali pari 7. kroga:
Duplek - Dobrovce
Malečnik - Cerkvenjak
Rošnja Loka - Marles hiše
Rače - Akumulator
Marjeta - Brunšvik
Korotan - Starše

nazaj na vrh