Uradna stran nogometnega kluba Peca

Derbi kroga, prihaja Duplek

Jutri je na sporedu prva oktobrska domača tekma naše članske ekipe. V Črni bodo gostili ekipo Dupleka, ki se trenutno nahaja na visokem tretjem mestu lestvice. Peca je zaenkrat sedma, a letos so razlike med klubi minimalne, zato vsaka zmaga pomeni vzpon po lestvici, hkrati pa po vsakem neuspehu ekipa hitro nazaduje proti repu razpredelnice.

Domače moštvo bo močnejše vsaj za dva igralca, ki sta bila pretekli vikend odsotna, v moštvo se namreč vračata Matic Pečovnik in Matic Obretan. Še vedno je lista poškodovanih precej dolga, a trener Boštjan Lupša upa, da bo tudi kdo od načetih stisnil zobe in prispeval svoj delež v mozaiku. Glede na dosedanje predstave si upamo trditi, da bo ključ do uspeha predvsem zbranost v obrambi, saj je v ofenzivi dovolj orožij za doseganje golov.

Duplek bo na drugi strani v Črno vsekakor prišel z željo, da prvič v zadnjih letih ostane neporažen. Očitno je njihov boljši del moštva obramba, saj prejmejo manj kot zadetek na tekmo. Če torej našim napadalcem uspe parkrat zadeti mrežo, se lahko nadejamo dobrega rezultata. Hkrati bosta v gostujočem moštvu zaradi kartonov manjkala dva njihova standardna igralca Dobaja in Rihtarič, kar bi moralo Peci olajšati delo.

Vabimo vse pristaše črnobelih, da s športnim navijanjem ponovno podprete domačo ekipo. Tekma se prične ob 15:30 uri, delegirani sodniki pa so Samo Veselič, Denis Ramšak in Maksimiljan Jug.

Ostali pari 8. kroga:
Dobrovce - Malečnik
Brunšvik - Lenart
Akumulator - Marjeta
Marles hiše - Starše
Rošnja Loka - Rače
Cerkvenjak - Korotan

Ta vikend bo na domačem terenu še eno srečanje: v nedeljo ob 11.00 uri moštvo U13 gosti sovrstnike iz Pobrežja. Vabljeni tudi na ta obračun.

nazaj na vrh