Uradna stran nogometnega kluba Peca

Gostujemo v Malečniku

S tekmami 9. kroga se jutri in v nedeljo nadaljuje prvenstvo v 1. članski ligi MNZ Maribor. Po tretjini prvenstva se zdi, da se bosta za prvo mesto udarila trenutno vodilni Brunšvik in lanskoletni prvaki iz Starš, a tudi ekipe na pozicijah 3-8 za vodilnim dvojcem še ne zaostajajo preveč ter se s serijo dobrih rezultatov lahko hitro priključijo samemu vrhu.

Črnjane ob pogledu na razpredelnico tokrat čaka nekoliko lažji nasprotnik, a v resnici temu zagotovo ne bo tako. Malečnik v zadnjih letih za Peco ni bil preveč gostoljuben nasprotnik, poleg tega pa na domačem terenu ne pozna poraza že sezono in pol. Večino točk, ki jih imajo na računu, so osvojili doma in vsekakor tudi jutri ciljajo na zmago. V svojem kadru imajo med drugimi tudi bivšega dolgoletnega reprezentanta Slovenije Amirja Kariča, ki kljub 44 letom še vedno predstavlja enega najpomembnejših členov zasedbe Malečnika. 

Peca želi po dveh zaporednih remijih tudi tokrat igrišče zapustiti neporažena. Počasi so se v moštvo začeli vračati tudi nekateri poškodovani igralci, usoda Jaroša Štiftarja in Vedata Alitija po pritožbi na enoletno kazen pa še ni znana. Verjamemo, da lahko črnobeli ob pravem pristopu domačinom povzročijo težave in uresničijo cilj. 

Srečanje se prične ob 15.30 uri, glavni sodnik bo Dejan Veselič.

Ostali pari 9. kroga:
Lenart - Akumulator
Duplek - Brunšvik
Rače - Marles hiše
Starše - Cerkvenjak
Korotan - Dobrovce
Marjeta - Rošnja Loka

nazaj na vrh