Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri v goste k vodilni ekipi

V 11. krogu letošnjega prvenstva je za Peco na sporedu najtežja, na nek način pa tudi najlažja tekma jesenskega dela sezone. Jutri ob 14:00 se bodo namreč v gosteh pomerili z moštvom Starš, lanskoletnimi prvaki lige in trenutno vodilno ekipo letošnje sezone. Na takšni tekmi so lahko Črnjani povsem brez pritiska in neobremenjeni, kar lahko v končni fazi doprinese tudi k pozitivnemu rezultatu.

Peca je v dosedanjem delu prvenstva svoje najboljše predstave pokazala ravno na gostovanjih, kjer nogometaši igrajo bolj sproščeno. Zagotovo bo tako tudi jutri kljub temu, da bo kar nekaj standardnih igralcev odsotnih. Na drugi strani se v moštvo počasi vračajo nekateri poškodovani nogometaši, ki bodo te vrzeli poskušali zapolniti. Zaradi kartonov (hkrati pa tudi zaradi poškodbe gležnja) bo na sredini igrišča manjkal tudi Mitja Praznik.

Pri Staršah težav s kartoni ni. Največ preglavic bo obrambi črnobelih po napovedih povzročal prvi strelec lige Breg, ki je v dosedanjem delu sezone zabil že 9 golov. Ker pa so gostitelji nasploh ekipa, ki je strelsko najbolj razpoložena v ligi (dosegajo skoraj 3 gole na srečanje), bo nevarnost za vrata Pece verjetno pretila z vseh strani. Impresivna serija domačih, s katero so se ponovno prebili na sam vrh lestvice, pa se bo prej ali slej končala. Čeprav večina tega ne pričakuje, pa se lahko to zgodi že jutri, če bodo neobremenjeni Črnjani zaigrali tako, kot znajo.

Tekmo bo vodila sodniška trojka v sestavi Alen Borošak, Tadej Friš in Mark Kmetec.

Ostali pari 11. kroga:
Malečnik - Akumulator
Lenart - Rače
Duplek - Rošnja Loka
Korotan - Brunšvik
Marjeta - Marles hiše
Cerkvenjak - Dobrovce

nazaj na vrh