Uradna stran nogometnega kluba Peca

Zadnja letošnja domača tekma jutri pod reflektorji

Jesenski del sezone se počasi, a zanesljivo bliža koncu. Peca bo svojo zadnjo domačo tekmo odigrala že jutri, na praznično sredo, ko bo v okviru 12. kroga prvenstva ob 17:00 uri gostila Cerkvenjak.

Črnjani bodo tokrat v vlogi favorita, saj gostom v letošnji sezoni ne gre prav nič od nog. S samo eno zmago so na predzadnjem mestu lestvice, ki vodi v nižji rang tekmovanja in če ne bodo hitro začeli z nabiranjem točk, se jim slabo piše. Poleg tega v Črno prihajaj po nekaj izjemno visokih porazih, tako da je njihova samozavest dodobra načeta. Po drugi strani so takšni nasprotniki najnevarnejši, saj prihajajo neobremenjeni in za njih bi bila vsaka osvojena točka uspeh, zato bodo morali črnobeli paziti, da ne pride do presenečenja.

Peca bo tokrat precej močnejša kot na zadnji tekmi v Staršah, med kandidati za nastop so ponovno Dejan Rebernik, Matic Pečovnik, Matija Zajc, Mitja Praznik in Marko Vezovnik, ki so prejšnji teden vsi manjkali ob porazu pri vodilni ekipi lige. Prav tako ni kakšnih drugih kartoniranih igralcev, v naslednjih dneh pa bo znana končna usoda Jaroša Štiftarja in Vedata Alitija glede njune kazni oziroma skrajšanja le-te.

Vabljeni torej jutri ob 17:00 uri na stadion na Pristavo, da še zadnjih v letu 2018 na domačem terenu podprete naše fante v boju za tri točke, ki bi jih utrdile v zgornji polovici lestvice.

Tekmo bodo sodili Tomaž Jezeršek, Emil Zohorovič in Mitja Jonke.

Ostali pari 12. kroga:
Akumulator - Korotan
Rošnja Loka - Malečnik
Rače - Duplek
Marles hiše - Dobrovce
Marjeta - Lenart
Brunšvik - Starše

 

nazaj na vrh