Uradna stran nogometnega kluba Peca

Rezultati včerajšnjega 15. Božično - novoletnega turnirja

Že 15 let zapored naš nogometni klub uspešno organizira turnir v malem nogometu v telovadnici OŠ Črna. Nič drugače ni bilo včeraj, ko se je skozi cel dan na parketu predstavilo 16 ekip v boju za glavno nagrado, ki je tokrat znašala kar 750 EUR.

Na koncu so se v polfinale skozi izločilne boje uvrstile ekipe Maribor INK, Avtocenter Ravne, Studio-Chebela in Gužva. V prvem polfinalu sta se pomerili ekipi Avtocentra Ravne in Studia-Chebela, v finale pa so se zanesljivo prebili lanskoletni zmagovalci Avtocenter Ravne. Drugi polfinale je bil precej bolj napet, saj je bil odločen šele po izvajanju najstrožjih kazni. Tam je bila uspešnejša ekipa Maribor INK. 

Prevaljško moštvo Gužva se je po nesrečnem porazu v polfinalu v tekmi za tretje mesto hitro pobrala in premagala Studio-Chebela, v finalu pa sta si še enkrat stali nasproti ekipi Avtocenter Ravne in Maribor INK (pomerili sta se že v skupinskem delu, kjer sta remizirali z 2:2). Boljši so bili Ravenčani, s 3:1 so ubranili lansko prvo mesto in drugič zapored dvignili pokal za najboljšo ekipo.

Nagrade za najboljše posameznike so dobili:
Naj vratar: Aljaž Vidovšek (Gužva)
Naj strelec: Peter Kogelnik (Avtocenter Ravne)
Naj igralec: Boštjan Grizold (Avtocenter Ravne)

NK Peca se za pomoč pri organizaciji zahvaljuje vsem, ki so kakorkoli pomagali, še posebej obema sodnikoma Alešu Kreuhu in Juretu Hrvackemu. Vsem ekipam hvala za udeležbo in se vidimo leta 2020!

nazaj na vrh