Uradna stran nogometnega kluba Peca

Jutri začetek nove sezone

Nogomet se vrača tudi na zelenice v nižjih ligah - jutri se tako pričenja težko pričakovana nova sezona v 1. članski ligi MNZ Maribor, katere članica je vrsto let že tudi Peca. Črnjani se bodo na otvoritveni tekmi pred domačimi gledalci pomerili s Pohorjem iz Ruš. Tekma se prične ob 17:30 uri.

Črnjani v novo tekmovalno leto vstopajo precej spremenjeni. Kot smo že poročali, je trenerski stolček zasedel Aleš Klarić, vodstvo kluba je ekipo izdatno okrepilo in na petih odigranih pripravljalnih srečanjih so črnobeli zabeležili tri zmage, remi in poraz. Prvo ''pravo'' tekmo pričakujejo precej optimistični, saj se zavedajo, da je dober štart v sezono zelo pomemben za gradnjo samozavesti v nadaljevanju.

Poleg tega Pohorci črnobelim precej ležijo, saj so jih v preteklosti kar pogosto premagovali, tudi v situacijah, ko so bili Rušani v vlogi veliko večjega favorita, kot bodo to jutri. Vseeno bo Peca seveda morala v srečanje vstopiti maksimalno skoncentrirano, če želijo odnesti pozitiven rezultat.

Ker je Peca pridobila pozitivno mnenje Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ), se lahko ob upoštevanju navodil jutri na stadionu v Črni tribune napolnijo, zato vabimo vse ljubitelje nogometa, da podprejo svoj klub in fantom z glasnim navijanjem pomagajo do prvih točk v novi sezoni.

Srečanje bo sodil Tomaž Jezeršek, pomagala mu bosta Fatlind Racaj in Mediha Durić.

Ostali pari 1. kroga:
Marles hiše - Marjeta
Malečnik - Pesnica
Duplek - Radlje
Miklavž - Rače
Akumulator - Starše
Brunšvik - Jurovski dol (02.09.)

nazaj na vrh