Uradna stran nogometnega kluba Peca

V soboto gostujemo v Dupleku

Ta vikend so na sporedu tekme 5. kroga prvenstva v 1. članski ligi MNZ Maribor. Peca bo prve točke z gostovanj iskala v Dupleku, kjer se bo srečanje s tamkajšnjim klubom začelo ob 16:00 uri. 

Črnjani so v dosedanjem delu sezone vse točke osvojili na domačem terenu. Po pomembni zmagi nad Malečnikom je vzdušje v moštvu zelo dobro in igralci z nestrpnostjo pričakujejo sobotno tekmo. Sicer bo v primerjavi z zadnjim srečanjem trener Aleš Klarić pogrešal nekaj igralcev zaradi neodložljivih osebnih obveznosti (naj omenimo, da Duplečani niso privolili v morebitno prestavitev tekme na drug termin), vsi razpoložljivi nogometaši pa bodo dali vse od sebe, da s seboj na Koroško pripeljejo tudi kaj točk.

Duplek v sezono ni štartal najbolje, predvsem na domačem terenu imajo precej težav in v taboru Pece se nadejajo, da prave forme tudi v soboto še ne bodo našli. A bolj kot na trenutno slabšo igro domačih se morajo črnobeli osredotočiti na svojo predstavo, saj so ob pravem pristopu zmožni premagati vsako ekipo v ligi. Kot že velikokrat omenjeno bodo prav točke v gosteh ob koncu prvenstva tiste, ki bodo odločile o končni razvrstitvi. Precej ekip pri vrhu lestvice je namreč precej izenačenih in vsaka gostujoča zmaga je zlata vredna.

Srečanje bo kot glavni delilec pravice vodil Miha Kamplet, pomagala mu bosta Danijel Šobot in Jan Marin. Če še nimate kakih planov, kako preživeti sobotno popoldne, se odpravite v Duplek podpreti črnjanske nogometaše.

Že v dopoldanskih sobotnih urah pa si lahko tudi na domačem stadionu ogledate prvenstveno tekmo ekipe U15, ki se bo ob 11.00 uri pomerila z Malečnikom.

Ostali pari 5. kroga 1. članske lige MNZ Maribor:
Marles hiše - Pohorje
Miklavž - Jurovski Dol
Akumulator - Marjeta
Starše - Pesnica
Malečnik - Brunšvik
Rače - Radlje

 

nazaj na vrh