Uradna stran nogometnega kluba Peca

Člani in U15 nadaljujejo s sezono, ostala tekmovanja mlajših kategorij končana!

Kljub zadnjim sprejetim ukrepom in omejitvam pri zajezitvi širjenja covid-19 se prvenstvo v ligaških tekmovanjih za članske ekipe lahko nadaljuje. Peca bo tako jutri lahko odpotovala v Rače, kjer se bo ob 15.00 uri pomerila z domačini, ki imajo na kontu tri točke manj od Črnjanov (ob odigrani tekmi manj).

Črnobeli so v manjši rezultatski krizi, saj so zabeležili dva zaporedna poraza in se želijo čimprej vrniti na zmagovalna pota. Gostovanja v Račah so se v preteklih letih nekajkrat že izšla po željah Črnjanov, hkrati pa smo na njihovem terenu utrpeli tudi visoke poraze (nazadnje 6:0 v lanski sezoni). Glede na statistiko preteklih sezon bo težko ohraniti mrežo nedotaknjeno, tako da bo tokrat odločilni del k uspehu moral dodati ofenzivno naravnani del črnobelega moštva, ki v dosedanjem delu sezone še ni pokazal vsega, kar zna (v povprečju dosegamo namreč manj kot dva zadetka na tekmo).

Trener Aleš Klarić bo pogrešal vsaj tri standardne člane prve postave (zaradi kartonov bosta manjkala Nejc Belej in Stanko Gostenčnik, zaradi poškodbe pa Tadej Ameršek). Se pa v ekipo vrača Žan Fortin, ki je svojo poškodbo saniral. Pri Račah zaradi kartonov manjka Vehabovič, a ta ni ključen igralec domačinov.

Če potegnemo črto, lahko predpostavimo, da je vloga favorita na strani Rač, a ob pravem pristopu in zadostni meri borbenosti tudi Peca ni brez možnosti za pozitiven rezultat, ki bi po dveh ničlah prišel še kako prav. Ker ogled tekme v živo ne bo mogoč, si lahko vse vrhunce tekme ogledate na TEJ POVEZAVI, kjer so objavljeni takoj, ko se zgodijo.

Glavni sodnik srečanja bo Uroš Rađević, pomočnika pa Matic Grubelnik in Urban Kresnik.

Ostali pari 9. kroga:
Duplek - Pohorje
Miklavž - Malečnik
Starše - Brunšvik
Radlje - Jurovski Dol
Akumulator - Marles hiše
Pesnica - Marjeta

NZS je danes tudi sprejela sklep, da se z današnjim dnem KONČAJO tekmovanja v vseh mlajših selekcijah od U13 navzdol (U13, U11, U9, U7). 

nazaj na vrh