Uradna stran nogometnega kluba Peca

Kako postati član?

Nogometni klub Peca je prepoznaven in številčno največji športni kolektiv v občini Črna na Koroškem. Obstaja neprekinjeno od leta 1962 in v več kot 50 letni zgodovini kluba se je v njem zvrstilo veliko nogometašev. Verjamemo, da marsikoga izmed njih poznate tudi osebno ali ste v klubu v preteklosti tako ali drugače že sami sodelovali. Zavedamo se, da so razmere v gospodarskem okolju zelo otežene, vendar vam bomo v nadaljevanju poskusili razložiti, zakaj smo primerni za donacijska sredstva in kaj vam lahko nudimo ob morebitnem sodelovanju. 

Kljub trenutno neugodnim razmeram ne smemo pozabiti na prihodnost, na naše najmlajše. V Nogometnem klubu Peca se vedno bolj posvečamo ravno temu. Mlajše selekcije, ki so temelj vsakega športnega kolektiva, štejejo preko 50 otrok, od letošnje sezone dalje pa jih skupaj s trenerji kot vodja mlajših selekcij nadzoruje in strokovno vodi Jure Lesjak. Naš cilj je, da v prihajajoči sezoni v šport pritegnemo še več otrok. Nenazadnje klub deluje v javnem interesu na področju športa, katerega glavni namen je pomoč predšolskim in osnovnošolskim otrokom pri razvijanju motoričnih in gibalnih spretnosti, s treniranjem pa prav tako krepijo svoj športni duh, samopodobo, samozavest in preostale psihofizične sposobnosti. Verjamemo, da bomo v naših vrstah vzgojili vrsto odličnih učencev in tekmovalcev, ki bodo posegali po odličnih športnih, šolskih, v prihodnosti pa tudi po osebnih uspehih. Vsi otroci med tednom redno in zavzeto trenirajo, za vikende pa jih čakajo različni turnirji in tekmovanja v nogometnih ligah. 

Za vse naštete aktivnosti je seveda potrebno veliko finančnih vložkov, ki jih je vedno težje pridobiti. Ravno zaradi tega smo se odločili, da zažene akcijo, imenovano ''ČRNOBELI KLUB'':

 Za večjo prepoznavnost vseh naših sponzorjev, bomo na vidnem mestu na stadionu postavili posebno oglasno desko, imenovano ''ČRNOBELI KLUB''.

''ČRNOBELI KLUB'' je namenjen vsem sponzorjem, podpornikom in navijačem, ki lahko NK Peci prispevajo 100 EUR iz lastnih osebnih finančnih sredstev ali svojega podjetja (primer s.p., d.o.o.), s tem pa neposredno pridobijo eno (1) sezonsko vstopnico za vse uradne članske tekme in postanejo člani kluba ''ČRNOBELI KLUB''.

Vplačilo v ''ČRNOBELI KLUB'' se porazdeli na naslednji način:

  • 70 EUR donacija klubu,
  • 30 EUR sezonska vstopnica.

Število članov in zaporedne številke članov oz. izkaznic za ''ČRNOBELI KLUB'' bomo objavljali na naši uradni spletni strani www.nkpeca.com, na naši uradni Facebook strani in na posebni oglasni deski, ki bo izobešena na stadionu v Črni.

100 EUR lahko nakažete na klubski transakcijski račun 02470 – 0011576783(NLB, d.d.) ali opravite gotovinsko vplačilo pri blagajničarki kluba Danici Lepičnik  (031-721-905). 

Za vsa morebitna vprašanja in informacije Vam je na voljo tudi elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Vprašanja in predloge lahko posredujete tudi članu UO Bojanu Pustoslemšku (041-262-187) ali vodji mladinskih selekcij Juretu Lesjaku (031-703-730).

Veseli bomo kakršnegakoli finančnega ali materialnega prispevka. V zameno bomo poskrbeli za večjo prepoznavnost vaše organizacije preko naše spletne strani in socialnih omrežij (Facebook), ki so redno obiskovana s strani članov, staršev in ostalih ljudi, saj so prav te strani v zadnjem času glavno orodje za obveščanje.

Prav tako obstaja možnost dogovora tudi za druge načine oglaševanja, kot so: pripis naziva vašega podjetja tekmovalnemu imenu naše selekcije (oz. selekcij), razni panoji in transparenti na naših prireditvah, tekmovanjih, turnirjih, tisk naziva vašega podjetja na tekmovalne drese in promocijske majice društva…

Če imate sami kakršnokoli idejo o tem, kaj bi še lahko naredili za vas, nas brez pomisleka informirajte in povejte svoje predloge. Zagotavljamo vam, da bo vaš prispevek namenjen mladinskemu pogonu kluba, saj je ta najbolj številčen in potrebuje največjo finančno pomoč. 

Vašega kakršnegakoli odziva bomo zelo veseli, ne glede na vašo odločitev, še bolj bomo veseli pa vaše morebitne pomoči. Že vnaprej se vam zahvaljujemo za vaš odgovor, predvsem pa za vaš trud in čas, hkrati pa vam želimo obilo osebnih in poslovnih uspehov!

nazaj na vrh